30 Sep 2016


Judul lagu : Arjosari Nawangan (RINA)
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Arjosari Nawangan (RINA) - Kris Dewarengku


Suket garing neng patung jendral Sudirman
Ngelingke wong sing lali katresnan
Montang manting suwene wis meh sewulan
Ngubengi kutho Pacitan

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku temenan mbok sepelekke

Toko pojok neng pertelon Arjosari
Kenalku naliko kuwi
Jare tresno jebule kowe ngapusi
Ninggal aku mboh neng ngendi

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku temenan mbok sepelekke

Neng kursi nomer siji
Bis PJP kang nyekseni
Lungguh jejer wayah sore ngancik wengi

Arjosari Nawangan
Dalan sing dadi kenangan
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

INTRO

Toko pojok neng pertelon Arjosari
Kenalku naliko kuwi
Jare tresno jebule kowe ngapusi
Ninggal aku mboh neng ngendi

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku temenan mbok sepelekke

Neng kursi nomer siji
Bis PJP kang nyekseni
Lungguh jejer wayah sore ngancik wengi

Arjosari Nawangan
Dalan sing dadi kenangan
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Dalan gedhe Arjosari Nawangan