11 Sep 2016

Judul lagu : Alun Alun Pacitan
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Ayunda Derra ft Ali
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Alun Alun Pacitan - Sahid Indra


Pr :
Wong bagus pilihanku
ojo nganti kowe tego nglarani aku
Mergo tresno suciku
yo mung kanggo sliramu

Lk :
Wong ayu pilihanku
ra perlu sliramu ragu marang aku
Mergo tresno suciku
kabeh mung kanggo sliramu

Pr :
Mugo Gusti ngridhoi
niat suci iki
Mugo Gusti mberkahi
niat tulus iki

Lk :
Aku tresno sliramu sak lawase

Pr :
Alun alun Pacitan
dadi seksi ucapmu
Ngajak urip bebrayan
selawase karo aku

Mugo kabeh ucapan
sing mbok ucapke mring aku
Biso kasunyatan
sesandingan karo aku

Ft :
Mugo Gusti ngridhoi ucapanmu
Mugo Gusti ngridhoi ucapanku