Lirik Lagu Penak Kekancan - Happy Asmara

Lirik Lagu Penak Kekancan - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Penak Kekancan


Title : Penak Kekancan
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Bayu G2B
Album : Star Band
Label : DD STAR Record

Penak Kekancan Lyrics


sayang aku njaluk sepuro
mergo wis medot tali asmoro
sayang senajan ati kadung nyaman
nanging dewe penak kekancan

sayang lagit bumi dadi saksi
tresnomu ora bakal terganti
sayang mugo sliramu ngerteni
ora maksud mblenjani janji

jujur aku iki wedi kelangan
sak tenane atiku wes tresno tenan
medot tresnomu udu mergo ono seng liyan
sepurone yen aku nggawe kowe kelaran

timbang dadi pacar
yen pedot malah musuhan
aku mending pilih kekancan

tak akoni aku seng salah
medot tresno marang sliramu
aku ra kuat nahan tangisku
mergo wis nggawe loro atimu
nadyan tresno wis kadung jeru
atiku wes nyaman karo awakmu
kabeh iki amergo aku wedi kelangan sliramu

sayang lagit bumi dadi saksi
tresnomu ora bakal terganti
sayang mugo sliramu ngerteni
ora maksud mblenjani janji

jujur aku iki wedi kelangan
sak tenane atiku wes tresno tenan
medot tresnomu udu mergo ono seng liyan
sepurone yen aku nggawe kowe kelaran

timbang dadi pacar yen pedot malah musuhan
aku mending pilih kekancan
timbang dadi pacar yen pedot malah musuhan
aku mending pilih kekancan

Baca Juga : Lirik Lagu Mutiara Cinta - Gery Mahesa feat Happy Asmara