Lirik Lagu Abote Tresno - Enn Risangkara

Lirik Lagu "Abote Tresno" dari Enn Risangkara. Lagu ini di ciptakan oleh Sugeng S. D. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Abote Tresno - Enn Risangkara

Lirik Enn Risangkara - Abote Tresno


Title : Abote Tresno
Artist : Enn Risangkara
Songwriter : Sugeng S. D.
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Abote Tresno


njajah deso milangkori
tepung gelang anggonku nggoleki
munggah gunung mudun jurang
bebasane mung kedarang darang

pribadine nyenyrimpeti
nggonku mlaku rino klawan wengi
koyo ngene nelongsoku
mbesuk kapan katekan sedyamu

saiki krungu kabare
tur jarene nggandeng kenyo seje
tiwas aku nganti anti
tangeh lamun yen bakale bali

jane ngono isih tresno
ning deweke ngaboti wong liyo
godong koro mekar sore
nganti loro nggonku mikir kowe

===INTRO===

njajah deso milangkori
tepung gelang anggonku nggoleki
munggah gunung mudun jurang
bebasane mung kedarang darang

pribadine nyenyrimpeti
nggonku mlaku rino klawan wengi
koyo ngene nelongsoku
mbesuk kapan katekan sedyamu

saiki krungu kabare
tur jarene nggandeng kenyo seje
tiwas aku nganti anti
tangeh lamun yen bakale bali

jane ngono isih tresno
ning deweke ngaboti wong liyo
godong koro mekar sore
nganti loro nggonku mikir kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Enn Risangkara - Banyuwangi Pacitan