22 Jul 2017
Lirik Lagu Aku Ra Nikung - Nella Kharisma

Judul lagu : Aku Ra Nikung
Ciptaan : NDX AKA
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Aku Ra Nikung - Nella Kharisma


Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan
Daripada lanangan
Kenyataane bojomu kuwi kimcil gondolan

Iki crito anyar sek gawe utek edan
Antara aku koe lan bojomu sek geleman
Kamunya salah faham
Dan anggap ku nikungan
Tapi e tunggu dulu aku bukan cewek murahan

Sumpah aku ra nikung
Dadine rasah bingung
Kekancanku tetulung
Ra modal seneng mentung
Akune ora reti saiki tok sengiti
Kudune koe ngerti bojomu seng gatheli

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan
Daripada lanangan
Kenyataane bojomu kuwi kimcil gondolan

Diriku ini bukan pembalap moto GP
Yang pengen menang kudu tikung kanan tikung kiri
Akeh kimcil nyeraki
Aku bingung milihi
Nganti senat senut aduh pusing pala barbie

Wajar pacarmu suka
Dan dia terpesona
Wajahku imut kaya artis ganteng ganteng srigala
Mulo nek golek pacar ojo sing pendusta
Lihat teman pacar ganteng dia langsung mendua

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan
Daripada lanangan
Kenyataane bojomu kuwi kimcil gondolan

Seneng ketemu konco enenge gur sambat
Nek aku due niat bojomu wes tak embat
Yen koe isih mangkel kui wes dadi hakmu
Aku koncomu kenthel kok tok anggep musuhmu
Aku trimo ngalah
Tinimbang kabeh bubrah
Bojomu nyerak aku wes ngadoh tetep wae ku salah
Aku milih kekancan
Daripada lanangan
Kenyataane bojomu kuwi kimcil gondolan

Banyak kimcil mendekati aku
Lalu untuk apa kutikung pacarmu
Jangan jangan jangan kau curiga padaku
Karena pacarmu bukanlah tipeku

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan
Daripada lanangan
Kenyataane bojomu kuwi kimcil gondolan

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan

Aku milih kekancan
Daripada lanangan
Kenyataane bojomu kuwi kimcil gondolan

Baca Juga : Lirik Lagu Sayang 2 - Nella Kharisma