22 Jul 2017
Lirik Lagu Sayang 2 - Nella Kharisma

Judul lagu : Sayang 2
Ciptaan : Anton Obama
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Mandarin

Lirik Sayang 2 - Nella Kharisma


Cubo rungokno
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro
Kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

INTRO

Cubo rungokno
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro
Kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Tembus Jroning Ati - Nella Kharisma