Lirik Lagu Dhe Baz - Sayangmu Sirno


Lirik Lagu Dhe Baz - Sayangmu Sirno

Lirik Sayangmu Sirno - DHE BAZ


Title : Sayangmu Sirno
Artist : DHE BAZ
Songwriter : DHE BAZ
Label : Fajar Studio

Sayangmu Sirno Lyrics


tulung jawaben
jawaben sing jujur
ben aku iki ngerti sak tenane
uwis tak gatekne
sayangmu wis luntur
yen pengen pisah aku bakal mundur

ngomongo aku rapopo
jujuro rasah sandiworo
senadyan nggawe sesek ning dodo
sak mestine yen atiku loro

tresnoku tak sendekne ning atimu
atimu semende ning wong liyo
tresnomu amung sawetoro
ra ngiro kowe nganti tego

sayangmu sirno
hu.. hu..
hu.. hu..

---INTRO---

ngomongo aku rapopo
jujuro rasah sandiworo
senadyan nggawe sesek ning dodo
sak mestine yen atiku loro

tresnoku tak sendekne ning atimu
atimu semende ning wong liyo
tresnomu amung sawetoro
ra ngiro kowe nganti tego

tresnoku anane amung sliramu
ningopo kowe ora podo
tresnomu wis kanggo wong liyo
ra ngiro kowe nganti tego

sayangmu sirno
sayangmu sirno
ra ngiro kowe nganti tego

Baca Juga : Lirik Lagu Nate Nyanding - DHE BAZ