Lirik Lagu Dwi Putra - Lewat Angin Wengi (R Husin Albana)

Lirik Lagu Dwi Putra - Lewat Angin Wengi (R Husin Albana)

Lirik Lewat Angin Wengi - Dwi Putra


Title : Lewat Angin Wengi
Artist : Dwi Putra
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Barometer Musik

Lyrics Lewat Angin Wengi


padange mbulan ndadari
ngancani ati kang sepi
gawe ngamboro roso angen iki
angenku iki tondo yekti tresno ing ati
koyo wulan menehi padang ing wengi

tak simpen ning njero ati
esemmu tansah ngangeni
opo ning kono kroso kangen iki
nadyan akeh gudo
ra ngalangi dalane tresno
mung sliramu memanike kalbu
ra ono wong liyo

rungokno suworo atiku
kang nandang kangen sliramu
kang tansah manah atiku
saben wengi ra biso nendro netraku

lewat lirih sworo angin
tak titipne roso kasmaran
sedino koyo sewindu
ngantu antu ngenteni tekamu

===INTRO===

padange mbulan ndadari
ngancani ati kang sepi
gawe ngamboro roso angen iki
angenku iki tondo yekti tresno ing ati
koyo wulan menehi padang ing wengi

tak simpen ning njero ati
esemmu tansah ngangeni
opo ning kono kroso kangen iki
nadyan akeh gudo
ra ngalangi dalaning tresno
mung sliramu memanike kalbu
ra ono wong liyo

rungokno suoro atiku
kang nandang kangen sliramu
kang tan semanak atiku
saben wengi ra biso nendro netraku

lewat lirih sworo angin
tak titipne roso kasmaran
sedino koyo sewindu
ngantu antu ngenteni tekamu

Baca Juga : Lirik Lagu Kakean Harapan - Happy Asmara