Lirik Lagu Kakean Harapan - Happy Asmara


Lirik Lagu Kakean Harapan - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Kakean Harapan


Title : Kakean Harapan
Artist : Happy Asmara
Songwriter : R Husin Albana
Label : Barometer Musik

Lirik Kakean Harapan


opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung trimo harapan
yen ra gelem rabi
yo wes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakean harapan
tak golek i yo sing nang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

iki tresno sak tenane
uwes tak gawe tenanan
mergo tresno iki uduk amung bajakan
amung titel obralan lan tresno
pindah rono rene koyo kost kostan

nanging kahanane janjimu
amung ngambang
kesel anggonku ngenteni
janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis
timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yo wes mending saiki dadah sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Bagai Terwelu