Lirik Lagu Suwarti 2 - Kang Herry feat. Yuni Lida


Lirik Lagu Suwarti 2 - Kang Herry feat. Yuni Lida

Lirik Kang Herry & Yuni Lida - Suwarti 2


Title : Suwarti 2
Artist : Kang Herry Feat Yuni Lida
Songwriter : Kang Herry
Album : Single
Label : Duta Nirwana

Lirik Suwarti 2


suwarti saiki aku wes lali janjimu
sing biyen kok blenjani
nanging saiki kowe neng endi
kowe lungo opo to sing mbok goleki

kakangmas saiki aku tak lungo
ngobati atiku sing lagi loro
mergo saiki kowe wes bedo
saben dino atiku keloro loro

coba ngomongo ngopo kowe kok curigo
aku iki ora tau gawe perkoro
kowe ngerti tresnaku gede sak ndunyo
senadyan to aku iki gak duwe bondo

kang mas atiku loro
dudu bondo iku sing gawe perkoro
nanging ono sing nyoto
coba kang mas kabeh mau pikirno

ono opo to ti .. ti ..
iku lho ono pelakor

iku ngono sedulure garong
di arani iku wewe kalong
iku ngono sedulure garong
senengane njupuk katok kolor

===INTRO===

kakangmas saiki aku tak lungo
ngobati atiku sing lagi loro
mergo saiki kowe wes bedo
saben dino atiku keloro loro

coba ngomongo ngopo kowe kok curigo
aku iki ora tau gawe perkoro
kowe ngerti tresnaku gede sak ndunyo
senadyan to aku iki gak duwe bondo

kang mas atiku loro
dudu bondo iku sing gawe perkoro
nanging ono sing nyoto
coba kang mas kabeh mau pikirno

tenan to ti
wis tego tenan to
yo tego lek iseh ono pelakor
hoalah ti .. ti ..

iku ngono sedulure garong
di arani iku wewe kalong
iku ngono sedulure garong
senengane njupuk katok kolor

Baca Juga : Lirik Lagu Kang Herry - Taman Pecut