Lirik Lagu Stasiun Tugu - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Stasiun Tugu" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Stasiun Tugu - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Stasiun Tugu


Judul lagu : Stasiun Tugu
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Stasiun Tugu


Aku ra biso nahan tangis
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku
Stasiun tugu Jogja dadi saksi perpisahan
Aku ra gelem kelangan kowe

Aku ra biso nahan tangis
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku
Stasiun tugu Jogja dadi saksi perpisahan
Aku ra gelem kelangan kowe

Remuk atiku mergo sliramu cah bagus
Kowe lungo sak lawase ninggalke aku
Stasiun tugu sing dadi saksi bisu
Perpisahan kowe lan aku

Nganti eluh iki netes neng pipi
Sak tenane atiku ra ngapusi
Roso tresno marang sliramu
Sak lawase ono ning atiku

Padang sinar rembulan gawe aku kelingan
Pas awake dewe isih mlaku bebarengan
Nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
Kowe tego medot tresnoku tanpo sebab alasan

Stasiun tugu Jogja sing tau dadi saksi
Tresno suciku jebul wis tok blenjani
Cetho neng ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
Remok ing ati nggawe mlebes mili ing ati
Opo pancen iki dalan sik kudu tak lakoni

Aku ra biso nahan tangis
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku
Stasiun tugu Jogja dadi saksi perpisahan
Aku ra gelem kelangan kowe

Di bis stasiun tugu awale dewe ketemu
Luluh atiku amergo esemmu
Padang jinggrang sinar rembulan
Kenanganku neng pasar kembang
Ngelingake kowe cah bagus
Sik tak sayang sak jroning atiku

Ji Ro Lu
Aku kelingan sliramu
Ra tau leren olehku kangen
Amergo kowe marakke aku pengen ketemu
Ning saiki aku ra reti kowe neng endi
Opo isih dewe opo malah wis karo wedokan liyane

Aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
Sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku
Karena cintaku kepadamu takkan terbatas waktu
Dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua
Yang akan slalu ku kenang sampai akhir hidupku

Aku ra biso nahan tangis
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku
Stasiun tugu Jogja dadi saksi perpisahan
Aku ra gelem kelangan kowe

Baca Juga » Lirik Lagu Udan Gerimis Stasiun Tugu - Nella Kharisma