Lirik Lagu Linglung - Nella Kharisma



Judul Lagu : Linglung
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Linglung - Nella Kharisma


Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Kowe sing tak ujo uwes keno gudho
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Loro sing tak roso awan wengi nyekso
Aku ngelus dodo eling kowe sing wes cidro
Gek salahku opo gek dosoku opo
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
Eluhku ora biso kebendung

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Tresno neng ati ra bakal biso kebendung
Isoku mung sambat aduh biyung

INTRO

Loro sing tak roso awan wengi nyekso
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Gek salahku opo gek dosoku opo
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
Eluhku ora biso kebendung

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Tresno neng ati ra bakal biso kebendung
Isoku mung sambat aduh biyung
Isoku mung sambat aduh biyung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM