Lirik Lagu Amung Siji - Eny Sagita ft Kakung Lintang



Judul Lagu : Amung Siji
Ciptaan : Kakung Lintang
Penyanyi : Eny Sagita ft Kakung Lintang
Genre : Dangdut

Lirik Amung Siji


Pr :
Sak tenane amung siji
Sliramu joning ati
Ora ono sing ngganteni
Tansah tak ugemi

Tresno sing tak songgo
Tak simpen jroning dodo
Ojo nganti cidro
Marang janji setyo

Tak jaluk amung siji
Tresno kang sejati
Sucine atiku
Mung kanggo sliramu

Lk :
Wong ayu pepujanku
Sing manggon ning atiku
Tansah tak jogo tresnoku
Mung kanggo sliramu

INTRO

Pr :
Sak tenane amung siji
Sliramu joning ati
Ora ono sing ngganteni
Tansah tak ugemi

Tresno sing tak songgo
Tak simpen jroning dodo
Ojo nganti cidro
Marang janji setyo

Tak jaluk amung siji
Tresno kang sejati
Sucine atiku
Mung kanggo sliramu

Lk :
Wong ayu pepujanku
Sing manggon ning atiku
Tansah tak jogo tresnoku
Mung kanggo sliramu

Ft :
Mung kanggo sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Nitip Kangen - Eny Sagita

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM