Lirik Lagu Teluk Penyu - Didi Kempot

Lintang lan rembulan padangono uripku Sing lagi nandang kangen lan rindu Oh angin nyanyekno kabeh sing tak roso Rasane kangen sing ono neng dodo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Teluk Penyu - Didi Kempot

Judul Lagu : Teluk Penyu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Teluk Penyu - Didi Kempot


Lintang lan rembulan padangono uripku
Sing lagi nandang kangen lan rindu
Oh angin nyanyekno kabeh sing tak roso
Rasane kangen sing ono neng dodo

Ombak laut biru watu karang sing lugu
Sing tansah ngelingake sliramu
Neng teluk penyu isih tak rungu
Naliko mbiyen ngucapke janjimu Tresno karo aku

INTRO

Janji sing biyen kok ucap
Naliko ono Cilacap
Saben eling rasane atiku nratap

Ora ngiro ora nyono
Sliramu dadi mentolo
Lali janji neng Teluk Penyu semono

INTRO

Ombak laut biru watu karang sing lugu
Sing tansah ngelingake sliramu
Neng teluk penyu isih tak rungu
Naliko mbiyen ngucapke janjimu Tresno karo aku

INTRO

Janji sing biyen kok ucap
Naliko ono Cilacap
Saben eling rasane atiku nratap

Ora ngiro ora nyono
Sliramu dadi mentolo
Lali janji neng Teluk Penyu semono
Lali janji neng Teluk Penyu semono