Lirik Lagu Hargo Dumilah - Didi Kempot

Ngantio tekane kapan Tak eling eling nganti akhire jaman Rekoso seng wis tau tak lakoni Aku lan kowe seng ngerti... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Hargo Dumilah - Didi Kempot

Judul Lagu : Hargo Dumilah
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Keroncong Campursari

Lirik Hargo Dumilah - Didi Kempot


Ngantio tekane kapan
Tak eling eling nganti akhire jaman
Rekoso seng wis tau tak lakoni
Aku lan kowe seng ngerti

Kidunge peksi wengi nglipur atiku
Ngancani sepining kalbu
Neng Hargo Dumilah tak usap eluhku
Tak indit kembang tresnaku

INTRO

Cahyane dimar jagat sing ono langit
Kepingit lintange sewu
Neng Hargo Dumilah madangi lakuku
Ngeterke piye karepmu

Ngantio akhire jaman
Nganti kapan datan biso ilang
Tak eling eling nganti tekane pati
Hargo Dumilah nyekseni

INTRO

Kidunge peksi wengi nglipur atiku
Ngancani sepining kalbu
Neng Hargo Dumilah tak usap eluhku
Tak indit kembang tresnaku

INTRO

Cahyane dimar jagat sing ono langit
Kepingit lintange sewu
Neng Hargo Dumilah madangi lakuku
Ngeterke piye karepmu

Ngantio akhire jaman
Nganti kapan datan biso ilang
Tak eling eling nganti tekane pati
Hargo Dumilah nyekseni