21 Jul 2017
Lirik Lagu Tak Sun Purun - Via Vallen

Judul lagu : Tak Sun Purun
Ciptaan : Andy Mbendol
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Tak Sun Purun - Via Vallen


Kowe sing tak sayang
Kowe sing tak cintai
Mreneo
Tak nei kecupan

Cipika cipiki
Cium pipi kanan kiri
Tak sun tak sayang
Mengko ndak selak ilang
Stiap hari hariku
Terbang melayang

Ojo nganti nglarani
Atiku yo mung siji
Tresnaku mung kanggo sliramu

Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sayang sayang
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sayang sayang
Mbendinane atiku mabuk kepayang

INTRO

Siji mbanjur telu
Ngroso ganjil atiku
Pengen ketemu
Pengen mbelai pipimu
Langsung tak raba raba
Raba Tanganmu

Sluku sluku batok
Batok e ela elo
Pancen ora ketok
Yen ora seko njero
Iki seng jenenge tulus
Roso tresnaku

Ojo nganti nglarani
Atiku yo mung siji
Tresnaku mung kanggo sliramu

Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sayang sayang
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sayang sayang
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sayang sayang
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sun purun?
Tak sun purun mas
Tak sayang sayang
Mbendinane atiku mabuk kepayang

Baca Juga : Lirik Lagu Atiku Ajur - Via Vallen