21 Jul 2017

Judul lagu : Atiku Ajur
Ciptaan : Ariek DN / Weha
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Atiku Ajur - Via Vallen


Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjrone dodoku

Mbok blenjanji sumpahmu
Gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

INTRO

Ajur atiku rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah milih balik karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Bahkan patiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjrone dodoku

Mbok blenjanji sumpahmu
Gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Ajur atiku rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah milih balik karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Bahkan patiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjrone dodoku

Mbok blenjanji sumpahmu
Gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

INTRO

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjrone dodoku

Mbok blenjanji sumpahmu
Gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjrone dodoku

Mbok blenjanji sumpahmu
Gek biyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Baca Juga : Lirik Lagu Ilang Roso - Via Vallen