21 Jul 2017
Lirik Lagu Stel Kendo - Via Vallen

Judul lagu : Stel Kendo
Ciptaan : Andy Mbendol
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Stel Kendo - Via Vallen


Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi
Mulo makaryo uripe ditoto
Ra sah podo ngersulo rugi tenogo

Alesane nomer loro harga diri
Kakean ita itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urip koyo rojo
Lho kowe malah mbobol kok malah njebol

Wis wis uwis ora usah alesan
Ora usah bimbang intine tetep tenang

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Hmm syalalalala abot sanggane
Kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi
Tubruk syahdu
Syalalalala

Mbendino mung sambat wae uwis to lee
Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik
Lemeske pikire
Wanek wanekke utangke tanggane

INTRO

Stel kendo ojo stel kenceng
Lemeske wae ojo sepaneng
Disambi ngopi golek inspirasi
Ra sah kakean atraksi

Stel kendo ojo stel kenceng
Lemeske wae ojo sepaneng
Disambi ngopi golek inspirasi
Ra sah kakean atraksi

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Baca Juga : Lirik Lagu Tak Sun Purun - Via Vallen