19 Jul 2017

Judul Lagu : Aku Ora Dolan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Aku Ora Dolan - Didi Kempot


Ketutup lawange tresnamu
Kalingan wong sing ono atimu
Rasane remuk jroning uripku
Ajur mumur koyo pari ketutu

Tekaku nyunggi roso tresno
Nyidam kangen suwene wis pirang warso
Nyatane aku mung nemu gelo
Tego tenan kowe seneng karo sopo

Lungaku ora dolan
Rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe
Rekoso tak sanggane
Kanggo kowe

INTRO

Tekaku nyunggi roso tresno
Nyidam kangen suwene wis pirang warso
Nyatane aku mung nemu gelo
Tego tenan kowe seneng karo sopo

Lungaku ora dolan
Rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe
Rekoso tak sanggane

Lungaku ora dolan
Rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe
Rekoso tak sanggane
Kanggo kowe

Aku lungo ... ora dolan
Aku lungo ... golek pangan

Lungaku ora dolan
Rekoso golek pangan
Lungaku kanggo kowe
Rekoso tak sanggane
Kanggo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Kangen Surabaya - Didi Kempot