Lirik Lagu Yen Ing Tawang Ono Lintang


Judul Lagu : Yen Ing Tawang Ono Lintang
Ciptaan : Anjar Any
Penyanyi : Manthous
Genre : Langgam Campursari

Lirik Yen Ing Tawang Ono Lintang


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyati

Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM