Lirik Lagu Blitar

Blitar kutho cilik sing kawentar Edi peni gunung Kelud sing ngayomi Blitar jaman Jepang nate gempar Peta brontak sing dipimpin Supriyadi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Blitar

Judul Lagu : Blitar
Ciptaan : Anjar Any
Penyanyi : Ami DS
Genre : Campursari

Lirik Blitar


Blitar kutho cilik sing kawentar
Edi peni gunung Kelud sing ngayomi
Blitar jaman Jepang nate gempar
Peta brontak sing dipimpin Supriyadi

Blitar nyimpen awune sang noto
Mojopait ning candi Penataran
Blitar nyimpen layone Bung Karno
Proklamator lan presiden kang kapisan

Ono crito jare Patih Gajah Modo
Ingkang bisa nyawijikne nuswantoro
Lan ugo Bung Karno sing kondang kaloko
Ning tlatah Blitar lahir cilik mulo

Ora mokal Blitar dadi kembang lambe
Ora mokal akeh sing podo nyatakne
Yen to geni ngurupake semangate
Yen to banyu nukulake patriote