Lirik Lagu Gunung Limo - Yulia Candy

Yen di sawang ing wetane kutho Pacitan Katon endah wujude pegunungan Pucuke limo jejer lan mapane Soko kadohan rinoso gedhe perbawane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gunung Limo - Yulia Candy

Judul lagu : Gunung Limo
Ciptaan : - (InstanPro Pacitan)
Penyanyi : Yulia Candy
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Gunung Limo - Yulia Candy


Yen di sawang ing wetane kutho Pacitan
Katon endah wujude pegunungan
Pucuke limo jejer lan mapane
Soko kadohan rinoso gedhe perbawane

Gunung limo iku aran saben dinane
Kapan anane ranu jawabane
Pucuke limo mirip keluwihane
Soyo di pikir mung dadi angen angene

INTRO

Gunung limo...
Ohh... Gunung limo...
Akeh sing kondho...
Ugo wis dadi cerito...

Petunggulmu arane kang morosopo
Saikine dadi obyek pariwisata

Gunung limo iku aran saben dinane
Kapan anane ranu jawabane
Pucuke limo mirip keluwihane
Soyo di pikir mung dadi angen angene

INTRO

Gunung limo...
Ohh... Gunung limo...
Akeh sing kondho...
Ugo wis dadi cerito...

Petunggulmu arane kang morosopo
Saikine dadi obyek pariwisata

Yen di sawang ing wetane kutho Pacitan
Katon endah wujude pegunungan
Pucuke limo jejer lan mapane
Soko kadohan rinoso gedhe perbawane
Soko kadohan rinoso gedhe perbawane