Lirik Lagu Tak Lalekno Kowe - Happy Asmara


Lirik Lagu Tak Lalekno Kowe - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Tak Lalekno Kowe


Title : Tak Lalekno Kowe
Artist : Happy Asmara
Songwriter : PPWW
Label : Milady Record

Tak Lalekno Kowe Lyrics


salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
ra iso nompo anane nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

---INTRO---

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
ra iso nompo anane nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

Baca Juga : Lirik Lagu Tatu - Happy Asmara