Lirik Lagu Wangkot - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Wangkot - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Wangkot


Title : Wangkot
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Aris Helda / Nanang Ariyanto
Label : Arda Music Production

Wangkot Lyrics


riko hang isun welasi
seneng susahe sun ragati
masio abot hun songgo
sekabehe kanggo riko
kudu kelendi awak iki

opo tah isun kurang gati
kok tegane riko ngelali
rasane batin iki
perih seng mari mari
kudu kelendi awak iki

rino bengi sun pikiri
kok dadine koyo gedigi
hang isun karepno
ojo gampang uwah roso
ati bingung ngerasakno

paran baen sun turuti
masio abot sun belani
wangkot riko hang garai
mangkane dadi gedigi
mugo riko biso ngerteni

opo tah isun kurang gati
kok tegane riko ngelali
rasane batin iki
perih seng mari mari
kudu kelendi awak iki

rino bengi sun pikiri
kok dadine koyo gedigi
hang isun karepno
ojo gampang uwah roso
ati bingung ngerasakno

paran baen sun turuti
masio abot sun belani
wangkot riko hang garai
mangkane dadi gedigi
mugo riko biso ngerteni

Baca Juga : Lirik Lagu Mati Roso - Anggun Pramudita