Lirik Lagu Teruso Nyekso - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Teruso Nyekso - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Teruso Nyekso


Title : Teruso Nyekso
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Helda Aris
Label : DF PRO

Teruso Nyekso Lyrics


sing sanggup sun lilakeno
roso welas njerone dodo
riko hang isun belani
kok tegone nyulani

kangen sing biso di bendong
gawe ati nisun iki linglong
ibarate suket prujuke liyar
sing keneng di tahan arane sayang

bengen riko koyo angete ambekan
saiki adem dadi embun dalanan
lilakno ketimbange mokso
iklasno masio loro

iki tah hang riko karepi
teruso nyekso nong batin
wes cukup welas sun iki
hang penting riko wes ngerti

sing sanggup sun lilakeno
roso welas njerone dodo
riko hang isun belani
kok tegone nyulani

kangen sing biso di bendong
gawe ati nisun iki linglong
ibarate suket prujuke liyar
sing keneng di tahan arane sayang

bengen riko koyo angete ambekan
saiki adem dadi embun dalanan
lilakno ketimbange mokso
iklasno masio loro

iki tah hang riko karepi
teruso nyekso nong batin
wes cukup welas sun iki
hang penting riko wes ngerti

bengen riko koyo angete ambekan
saiki adem dadi embun dalanan
lilakno ketimbange mokso
iklasno masio loro

iki tah hang riko karepi
teruso nyekso nong batin
wes cukup welas sun iki
hang penting riko wes ngerti
hang penting riko wes ngerti

Baca Juga : Lirik Lagu Nelongso - Anggun Pramudita