Lirik Lagu Sampek Tuwek - Jihan Audy


Lirik Lagu Sampek Tuwek - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Sampek Tuwek


Title : Sampek Tuwek
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Denny Caknan
Label : SCM Records

Sampek Tuwek Lyrics


seneng seneng bareng
susah susah bareng
nyanding sliramu
sayang sliramu

wes tak angen angen
we bakal dadi jodohku
wes tak angen angen
kowe dadi pilihanku

tenang rasah sepangeng
tenang aku wes seneng
rene rangkulen aku
tak nggo sangu turuku

mbesok miliho dino
kowe tak lamar
rasah nduwe roso
aku ninggalno awake
dewe wes dadi siji

sampek tuwek we
ra bakal tak culno
masio wes ra wancine
sayang sayangan neng kene

siji sijine wong
seng gawe ayeme ati
gawe urepku seneng
mesem saben bengi

Baca Juga : Lirik Lagu Terdiam Sepi - Jihan Audy




-->