Lirik Lagu Pingin Sayang - Intan Rahma


Lirik Lagu Pingin Sayang - Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Pingin Sayang


Title : Pingin Sayang
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Gendru Nugraha
Label : DanangDanzt Music Production

Pingin Sayang Lyrics


sak tenane bingung
yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan
sliramu dadi pikiran

esuk awan mbengi
mung mbebedo ati
pinginku ming siji
kowe tak impi impi

kudu kepiye aku le nyatakke
aku ming wani nyawang seko kene
mergo kahanan uripku sing bedo
karo kowe sing luwih nduwe bondo

pingin ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu

pingin ngomong tresno
aku wedi ming nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

sak tenane bingung
yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan
sliramu dadi pikiran

esuk awan mbengi
mung mbebedo ati
pinginku ming siji
kowe tak impi impi

kudu kepiye aku le nyatakke
aku ming wani nyawang seko kene
mergo kahanan uripku sing bedo
karo kowe sing luwih nduwe bondo

pingin ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu

pingin ngomong tresno
aku wedi ming nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

pingin ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu

pingin ngomong tresno
aku wedi ming nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

pingin ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu

pingin ngomong tresno
aku wedi ming nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

pingin ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu

pingin ngomong tresno
aku wedi ming nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo
sayangmu nggo wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Jujur Iseh Sayang