Lirik Lagu Nganti Kuru - Didi Kempot

Lirik Lagu Nganti Kuru - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Nganti Kuru


Title : Nganti Kuru
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Nganti Kuru Lyrics


nelongsone atiku
yen kelingan marang sliramu
telung tahun lawase
nggonku ngenteni kowe nganti kuru

kabeh konco wes ngerti
yen kowe kuwi duwekku
nanging opo salahku
kowe ninggalke aku
tanpo weneh warto

senajan aku wong ora nduwe
nanging ojo di ece
kowe mbiyen piye janjine
kok dadi koyo ngene

remuk jroning atiku iki
kowe mblenjani janji
selawase uripku iki
aku ra bakal lali

---INTRO---

kabeh konco wes ngerti
yen kowe kuwi duwekku
nanging ngopo salahku
kowe ninggalke aku tanpo weneh warto

snajan aku wong ora nduwe
nanging ojo di ece
kowe mbiyen piye janjine
kok dadi koyo ngene

remuk jroning atiku iki
kowe mblenjani janji
selawase uripku iki
aku ra bakal lali

selawase uripku iki
aku ra bakal lali

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Ambyar