Lirik Lagu Ngempet Kangen (Dan Artinya) - Safira Inema

Lirik Lagu Ngempet Kangen (Dan Artinya) - Safira Inema

Lirik Safira Inema - Ngempet Kangen


Title : Ngempet Kangen
Artist : Safira Inema
Songwriter : Inest
Label : Rajawali Mitra Musik

Ngempet Kangen Lyrics


Wes tak tutup atiku kanggo liyane
(Sudah ku tutup hatiku buat yang lain)
Mergo gedene roso tresnaku Iki
(Karna besar rasa cintaku)
Mung Karo Kowe
(hanya untukmu)

Roso tresno Iki..Tulus lan suci
(Rasa cinta ini tulus dan suci)
Langit Karo bumi Kang dadi saksi
(langit dan bumi yang jadi saksi)
Mugoo Gusti paring dalan tresno Iki
(Semoga yang maha kuasa memberi jalan cinta ini)
Aku Karo Kowe dadi siji
(Aku dan kamu jadi satu)

Reff :
Tulong rungokno sworone atiku
(Tolong dengarkan suara hatiku)
Abote ngempet kangen kangenkuuu marang sliramuu
(Beratnya menahan rindu.. rinduku kepada dirimu)
Sing tak suwun jogonen atimu
(Yang aku pinta jagalah hatimu)
Yen tresnamu mung karo akuuu
(Jika cintamu hanya untukku)

Indahe rembulan kalah lawan esemmu
(Indahnya rembulan masih kalah sama senyummu)
Mung sliramu separuh nyowokuu
(Cuma dirimu separuh nyawaku)

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Sayang Kowe - Safira Inema