Lirik Lagu Aku Sing Berjuang - Abah Lala

Lirik Lagu Aku Sing Berjuang - Abah Lala

Lirik Abah Lala - Aku Seng Berjuang


Title : Aku Sing Berjuang
Artist : Abah Lala
Songwriter : Vicky AKD Band & Abah Lala
Label : PAKAMATA

Aku Sing Berjuang Lyrics


ojo ngiro aku
ora eling karo kowe
aku kerjo esuk sampek bengi
nganti lali dino

semangat uripku yen mung ono sliramu
kowe sing paling tak sayang
aku janji berjuang
bakal tak buktekne
nganggo usaha lan tetes keringetku

rekoso aku nyambut gawe
rino wengi golek rejeki nggo kowe
ngertenono aku sayang
sing wis berjuang neng ndalan
golek rejeki lungo adoh paran

ojo ngiro aku
ora eling karo kowe
aku kerjo esuk sampek bengi
nganti lali dino

semangat uripku yen mung ono sliramu
kowe sing paling tak sayang
aku janji berjuang

bakal tak buktekke
nganggo usaha
lan tetes keringetku

rekoso aku nyambut gawe
rino wengi golek rejeki nggo kowe
ngertenono aku  sayang
sing wis berjuang neng ndalan
golek rejeki lungo adoh paran

---INTRO---

rekoso aku nyambut gawe
rino wengi golek rejeki nggo kowe
ngertenono aku sayang
sing wis berjuang neng ndalan
golek rejeki lungo adoh paran

ngertenono aku sayang
sing wis berjuang neng ndalan
golek rejeki lungo adoh paran

Baca Juga : Lirik Lagu Gede Roso - Abah Lala