Lirik Lagu Amung PHP - Jihan Audy


Lirik Lagu Amung PHP - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Amung PHP


Title : Amung PHP
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Sarah Ema
Label : Opera Swara Genta

Amung PHP Lyrics


yen sliramu wes ra sayang aku
ora perlu mok larani atiku
ra perlu mbok pameri
yen kowe nduwe pacar baru

aku sadar sopo iki aku
wong ra nduwe sing amung mok php
aku memang wong kere
tresnoku mung mbok sepeleke

kowe bagus aku ora ayu
kowe pancen wong sugih
aku mung wong kere
mung siji tak jaluk ning kowe
ra perlu gawe loro

---INTRO---

aku sadar sopo iki aku
wong ra nduwe sing amung mok php
aku memang wong kere
tresnoku mung mbok sepeleke

kowe bagus aku ora ayu
kowe pancen wong sugih
aku mung wong kere
mung siji tak jaluk ning kowe
ra perlu gawe loro

kowe bagus aku ora ayu
kowe pancen wong sugih
aku mung wong kere
mung siji tak jaluk ning kowe
ra perlu gawe loro

Baca Juga : Lirik Lagu Di Mana Sayang - Jihan Audy




-->