Lirik Lagu Kacang Lali Kulite - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Kacang Lali Kulite - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Kacang Lali Kulite


Title : Kacang Lali Kulite
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Ali PX
Label : ARD Management

Kacang Lali Kulite Lyrics


sekirane riko wes sing demen maning
lilo sun lilo riko lalekno
sekirane riko wes duwe liyane
sing paran paran ison riko tinggal

dienggo paran dwe demenan
kadong atine kanggo wong liyan

koyo kacang lali kulite
bengen sayang saiki sing gape
korban sun seprono seprene
koyo sing ono regane

koyo kacang lali kulite
bengen sayang saiki sing gape
korban sun seprono seprene
koyo sing ono regane

yaduh guti apuo nasib awak iki
isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Baca Juga : Lirik Lagu Balungan Kere - FDJ Emily Young