Lirik Lagu Vita Alvia - Ngaton Ngatoni

Lirik Lagu Vita Alvia - Ngaton Ngatoni

Lirik Ngaton Ngatoni - Vita Alvia


Title : Ngaton Ngatoni
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Ion Emas
Label : Banyuwangi Record

Lyrics Ngaton Ngatoni


ha .. aa .. ha ..
ha .. aa .. ha .. aa ..
ha .. aa .. ha ..
ha .. aa .. ha .. aa ..

sun rasakno welas isun iki
seru nyikso nong ati
sun lalekno bayang bayang riko
soyo teko soyo nggudo

mung ngaton ngatoni
mung ngangen ngangeni
mung ngaton ngatoni
mung ngangen ngangeni

merem katon nong ati
turu teko nong ngimpi
manggon nong byatin iki
sing biso sun ngelali

manise unyik riko
manise esem riko
gawe sun kangen riko
kangen
isun kangen riko

---INTRO---

ha .. aa .. ha ..
ha .. aa .. ha .. aa ..
ha .. aa .. ha ..
ha .. aa .. ha .. aa ..

sun rasakno welas isun iki
seru nyikso nong ati
sun lalekno bayang bayang riko
soyo teko soyo nggudo

mung ngaton ngatoni
mung ngangen ngangeni
mung ngaton ngatoni
mung ngangen ngangeni

merem katon nong ati
turu teko nong ngimpi
manggon nong byatin iki
sing biso sun ngelali

manise unyik riko
manise esem riko
gawe sun kangen riko
kangen
isun kangen riko
isun kangen riko

Baca Juga : Lirik Lagu Laraku - Vita Alvia