Lirik Lagu Sayang Terakhir - Riska Octavia

Lirik Lagu Sayang Terakhir - Riska Octavia

Lirik Riska Octavia - Sayang Terakhir


Title : Sayang Terakhir
Artist : Riska Octavia
Songwriter : Bejo US
Label : MAD Record

Sayang Terakhir Lyrics


amung kowe sing tak sayang
trisno iki orah bakal ilang
kangen iki tembus ning ati
nganti kapan anggonku ngenteni

kowe duko nitipke waspo
nanging opo lungu tanpo kondo
pancen salah aku ngalah
ning lungomu gawe aku susa

sepurane sayangku
maafkan lah salahku
kembalih lah kembalih padaku

pengin kowe ning sandingku
tak peluk tak sayang
ungkapne roso kangenku
jeru roso trisnoku
koyo laut samudro sing biru

opo wis rah ono sepuroh
opo wis rah ono trisno
tak tunggu balihmu
tak tungguh tekamu
sayang sayang sayang maafkan aku

Baca Juga : Lirik Lagu Bojone Sopo - Riska Octavia