Lirik Lagu Laddy Wijaya - Lintang Ati (Titip Angin Kangen)

Lirik Lagu Laddy Wijaya - Lintang Ati (Titip Angin Kangen)

Lirik Lintang Ati (Titip Angin Kangen) - Laddy Wijaya


Title : Lintang Ati
Artist : Laddy Wijaya
Songwriter : Dwi Putra / Maska
Label : Ombi TV

Lyrics Lintang Ati


lintang sing ono ning wengi, gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gae bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu, ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh kangmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing onok ning atiku
aku tresno sliramu

ning angin tak titepne
roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

lintang sing ono ning wengi, gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gae bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu, ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh kangmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing onok ning atiku
aku tresno sliramu

ning angin tak titepne
roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Terminal Wonosari - Laddy Wijaya