Lirik Lagu Kenangan Manis - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kenangan Manis - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kenangan Manis


Title : Kenangan Manis
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R Husin Albana
Album : Radio Hits Nella Kharisma Jangan Nget Ngetan
Label : Aneka Safari Records

Lyrics Kenangan Manis


Wengi iki udan gerimis
Semilir angin nggugah kangenku
Soyo semenfal rasa ning atiku
Kelingan marang sliramu

Iling naliko urip bebarengan
Abot lan enteng nandang katresnan
Nanging saiki nknggal kenangan
Gegarise mung tekan semene

Tak dadekake sliramu
Ono njero ning atiku
Dadi kenangan manis

===INTRO===

Wengi iki udan gerimis
Semilir angin nggugah kangenku
Soyo semenfal rasa ning atiku
Kelingan marang sliramu

Iling naliko urip bebarengan
Abot lan enteng nandang katresnan
Nanging saiki nknggal kenangan
Gegarise mung tekan semene

Tak dadekake sliramu
Ono njero ning atiku
Dadi kenangan manis

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Bukan Kekasihku