Lirik Lagu Anggun Pramudita - Paran Sebape

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Paran Sebape

Lirik Paran Sebape - Anggun Pramudita


Title : Paran Sebape
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Joko Penthil
Label : Asia Bimantara

Lyrics Paran Sebape


bengen ngomong welas
saiki riko monting
mergane welas riko
mung nong pucuke lambe

manis nong ngarepe
pahit nong mburine
riko nyulayani

paran hang dadi sebape
opo mergo wis ono liyane
umpomo nduwe luput nong riko
apuwo sing riko jelasno

roso welas hang sun gowo
apuwo riko gawe ati loro
seprene isun nduwe ati
sun jaluk dungo riko ngerteni

---INTRO---

bengen ngomong welas
saiki riko monting
mergane welas riko
mung nong pucuke lambe

manis nong ngarepe
pahit nong mburine
riko nyulayani

paran hang dadi sebabe
opo mergo wis ono liyane
umpomo nduwe luput nong riko
apuwo sing riko jelasno

roso welas hang sun gowo
apuwo riko gawe ati loro
seprene isun nduwe ati
sun jaluk dungo riko ngerteni

Baca Juga : Lirik Lagu Sewu Loro - Anggun Pramudita