Lirik Anggun Pramudita - 1000 Loro


Title : Sewu Loro
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Pancal
Label : Asia Bimantara

Lirik Sewu Loro


sewu loro sing ngendap ono ning atiku
lama bersemayam dan tak mau pergi
luka dan luka ku rasakan saat ini
aku tak mampu membuang sakitku

opo koe ora rumongso
yen aku iki pancen tresno
nanging koe kok malah lungo
karo wong liyo

aku iki kurange opo
lungamu ora kondo kondo
ati iki kebacut tresno
rosone nelongso, sewu loro

sewu loro sing ngendap ono ning atiku
lama bersemayam dan tak mau pergi
luka dan luka ku rasakan saat ini
aku tak mampu membuang sakitku

opo koe ora rumongso yen aku iki pancen tresno
nanging koe kok malah lungo karo wong liyo
aku iki kurange opo, lungamu ora kondo kondo
ati iki kebacut tresno, rosone nelongso, sewu loro

opo koe ora rumongso yen aku iki pancen tresno
nanging koe kok malah lungo karo wong liyo
aku iki kurange opo, lungamu ora kondo kondo
ati iki kebacut tresno, rosone nelongso, sewu loro

rungokno sworoku
rungokno jeritku
rungokno tangisku
rungokno

opo koe ora rumongso yen aku iki pancen tresno
nanging koe kok malah lungo karo wong liyo
aku iki kurange opo, lungamu ora kondo kondo
ati iki kebacut tresno, rosone nelongso, sewu loro

Baca Juga : Lirik Lagu Anggun Pramudita - Nono Artine