Lirik Lagu Tebing Breksi Dadi Saksi - Agung Pradanta

Lirik Lagu Tebing Breksi Dadi Saksi - Agung Pradanta

Lirik Agung Pradanta - Tebing Breksi Dadi Saksi


Title : Tebing Breksi Dadi Saksi
Artist : Agung Pradanta
Songwriter : Agung Pradanta
Music : Gilaz Studio
Label : Titik Aman Management

Lyrics Tebing Breksi Dadi Saksi


Salah ku opo
Nganti kowe ngeliyo
Kurang ku opo
Nganti kowe lali karo janjimu seng wingi

Setiaku mbok anggep palsu.
Tegane kowe ngelarani atiku

Neng tebing breksi iki
Aku medotke janji
Nalikane kabeh aku ngerti

Aku mung iso ndungo
Mugo koe bahagia
Karo pilihanmu
Meski pilihanmu dudu aku

===INTRO===

Salah ku opo
Nganti koe ngeliyo
Kurang ku opo
Nganti koe lali karo janjimu sek wingi

Setiaku mbok anggep palsu
Tegane koe ngelarani atiku

Neng tebing breksi iki
Aku medotke janji
Nalikane kabeh aku ngerti

Aku mung iso ndungo
Mugo koe bahagia
Karo pilihanmu
Meski pilihanmu dudu aku

Neng tebing breksi iki
Aku medotke janji
Nalikane kabeh aku ngerti

Aku mung iso ndungo
Mugo koe bahagia
Karo pilihanmu
Meski pilihanmu dudu aku

Baca Juga : Lirik Lagu Kuat Ati - Agung Pradanta