Lirik Lagu Terminal Wonosari - Hesty Vimayo (Laddy Wijaya)

Lirik Lagu Terminal Wonosari - Hesty Vimayo (Laddy Wijaya)

Lirik Hesty Vimayo - Terminal Wonosari


Title : Terminal Wonosari
Artist : Hesty Vimayo
Songwriter : Priyo S Gnk
Label : SBR - PRO

Lirik Terminal Wonosari


batin iki roso wedi
yen sliramu gawe tatu ning ati
sak temene ati iki ora lilo
sliramu pamit lungo

ning terminal wonosari
tak jaluk sliramu janji
ora bakal golek ganti
mergo aku setyo ngenteni
ngenteni sliramu bali

ombone banyu segoro
ombo tresno sing tak roso
ojo nganti gawe cidro
gawe batin iki loro

aku mung tansah ngugemi
janjimu ning wonosari
aku ora bakal lali
mergo aku tresno tulus lan suci

===INTRO===

sak temene ati iki ora lilo
sliramu pamit lungo

ning terminal wonosari
tak jaluk sliramu janji
ora bakal golek ganti
mergo aku setyo ngenteni
ngenteni sliramu bali

ombone banyu segoro
ombo tresno sing tak roso
ojo nganti gawe cidro
gawe batin iki loro

aku mung tansah ngugemi
janjimu ning wonosari
aku ora bakal lali
mergo aku tresno tulus lan suci

ombone banyu segoro
ombo tresno sing tak roso
ojo nganti gawe cidro
gawe batin iki loro

aku mung tansah ngugemi
janjimu ning wonosari
aku ora bakal lali
mergo aku tresno tulus lan suci
mergo aku tresno tulus lan suci

Baca Juga : Lirik Lagu Lenny Chelsea - Terminal Gayatri