Lirik Didi Kempot - Ngegem Watu


Title : Nggegem Watu
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nggegem Watu


miline banyu sing nelesi lambe
ngedem atiku sing panase koyo ngene
panase srengenge iso tak payungi
ning ra koyo panase wong loro ati

petenge wengi ngancani sepiku
tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
angin sumilakno kabute asmoro
tulungono aku sing keloro loro

ali ali tanpo inten sing tak tuku
ilang sing ono driji manismu
sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
tresnamu lamis ngikis nyawaku

wis wis yo wis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu

===INTRO===

petenge wengi ngancani sepiku
tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
angin sumilakno kabute asmoro
tulungono aku sing keloro loro

ali ali tanpo inten sing tak tuku
ilang sing ono driji manismu
sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
tresnamu lamis ngikis nyawaku

wis wis yo wis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu
wis wis yo wis senengo sak karepmu
meneng meneng tanganmu nggengem watu

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Kowe Ojo Lara