Lirik Nogling S - Telogo Wahyu


Title : Telaga Wahyu
Artist : Nogling S
Songwriter : Nogling S
Label : 45 Record

Lirik Telaga Wahyu


gerimis wayah sore ngelingke marang slirane
aku dewe neng kene ngenteni kowe
udan riwis riwis hawane sangsoyo atis
yen kelngan enggalo mrene wong manis

kabut lereng lawu sing setyo ngancani aku
ono kene ngenteni kapan tekamu
neng kene tak tunggu neng nduwur telogo wahyu
iseh setyo ngugemi marang janjimu

semilir angin ademe tembus ning ati
nambahi sepi wengi iki
kowe tak tunggu tak tunggu kapan tekamu
duh wong ayu kowe lintang atiku

gerimis wayah sore ngelingke marang slirane
aku dewe neng kene ngenteni kowe
neng kene tak tunggu neng nduwur telogo wahyu
iseh setyo ngugemi marang janjimu

===INTRO===

semilir angin ademe tembus ning ati
nambahi sepi wengi iki
kowe tak tunggu tak tunggu kapan tekamu
duh wong ayu kowe lintang atiku

semilir angin ademe tembus ning ati
nambahi sepi wengi iki
kowe tak tunggu tak tunggu kapan tekamu
duh wong ayu kowe lintang atiku
duh wong ayu kowe lintang atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Katresnan Sejati - Nogling S. feat Titis Alisya