Lirik Lagu Lungo (Aku Pergi Versi Jawa) - Nella Kharisma

Lirik Lagu Lungo (Aku Pergi Versi Jawa) - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Aku Pergi Versi Jawa (Lungo)


Title : Lungo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Theo Anggara Dan Bimas Nurcahya
Music : Lagista
Label : Perdana Records & Artha Musik Production

Lirik Lungo (Aku Pergi Versi Jawa)


wis ra sepisan iki
tak sepurani kowe baleni
aku mbok anggep opo
bojomu opo wong liyo

aku setia kau mendua
ku menangis kau tertawa
semudah itu kau berjanji
semudah itu kau ingkari

kowe sing paling tak pujo
kowe sing paling tak sayang
mbiyen janji urip mulyo
saiki kowe menghilang

aku rabi golek surgo
kowe nafkahi neroko
mencoba untuk bertahan
nanging aku wis kelaran

ojo tangisi lungoku
ojo ngarepke baliku
cukup sudah saikit ini
biarkanlah aku pergi

aku iki salah opo
umpamane nduwe duso
sepurane sepurane
aku lungo

===INTRO===

mungkin jalanku denganmu
harus berakhir di sini
t'lah ku maafkan salahmu
namun ku takkan kembali

kenangan tinggal kenangan
tak akan pernah terulang
sepurane sepurane

ojo tangisi lungoku
ojo ngarepke baliku
cukup sudah saikit ini
biarkanlah aku pergi

aku iki salah opo
umpamane nduwe duso
sepurane sepurane
aku lungo

===INTRO===

mungkin jalanku denganmu
harus berakhir di sini
t'lah ku maafkan salahmu
namun ku takkan kembali

kenangan tinggal kenangan
tak akan pernah terulang
sepurane sepurane

ojo tangisi lungoku
ojo ngarepke baliku
cukup sudah saikit ini
biarkanlah aku pergi

aku iki salah opo
umpamane nduwe duso
sepurane sepurane
aku lungo

===INTRO===

mungkin jalanku denganmu
harus berakhir di sini
t'lah ku maafkan salahmu
namun ku takkan kembali

kenangan tiggal kenangan
tak akan pernah terulang
sepurane sepurane

ojo tangisi lungoku
ojo ngarepke baliku
cukup sudah sakit ini
biarkanlah aku pergi

aku iki salah opo
umpamane nduwe duso
sepurane sepurane

ojo tangisi lungoku
ojo ngarepke baliku
cukup sudah sakit ini
biarkanlah aku pergi

aku iki salah opo
umpamane nduwe duso
sepurane sepurane
aku lungo

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - On Line (Ono Liyane)