Lirik Nella Kharisma - On Line (Ono Liyane)


Title : Online (Ono Liane)
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : Danendra Vol. 9 Jawaban Kemarin
Label : DSA Record

Lirik Online (Ono Liane)


kowe lungo ninggal sumpah janji
opo saiki kowe wes oleh ganti
wes suwe kowe ora ono kabare
opo saiki wes ono liane

sakjane jarak ra dadi alasan
kabeh kuwi mung dadi alesanmu
kowe ning mburiku malah gawe kisah
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah

aku neng kene mung iso ndongakne
kowe ning kono karo wong liyo
mugo uripmu biso mulyo
karo wong liyo pilihanmu

sakjane jarak ra dadi alasan
kabeh kuwi mung dadi alesanmu
kowe ning mburiku malah gawe kisah
yen ngono karepmu aku tak sing ngalah

aku neng kene mung iso ndongakne
kowe ning kono karo wong liyo
mugo uripmu biso mulyo
karo wong liyo pilihanmu

===INTRO===

aku neng kene mung iso ndongakne
kowe ning kono karo wong liyo
mugo uripmu biso mulyo
karo wong liyo pilihanmu

aku neng kene mung iso ndongakne
kowe ning kono karo wong liyo
mugo uripmu biso mulyo
karo wong liyo pilihanmu
karo wong liyo pilihanmu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Apa Salah Dan Dosaku