Lirik Lagu Amsyong Tresnaku - Jihan Audy

Lirik Lagu Amsyong Tresnaku - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Amsyong Tresnoku


Title : Amsyong Tresnaku
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Koming
Label : Sakuranada

Lirik Amsyong Tresnaku


janji njeroning ati
aku gelem mok rabi
ngopo kowe ra tau ngerteni

suwene yen pacaran
soyo angel pisahan
tibo kowe balikan si mantan
nelongso atiku nelongso

aku ra reti piye karepmu
mblenjani janji tego ninggal mlayu
trahe aku mung sepelan
tapi ati sak penake
trahe aku mung selingan
kelang susah mok tinggalkan

amsyong deh
gagal rabi maneh
gara gara kowe
katot karo liyane

amsyong deh
gagal rabi maneh
nelongso atiku
ra nyanding sliramu

susah seneng di songgo bareng
janjimu tibo cidro
oh my love
amsyong tresnoku

janji njeroning ati
aku gelem mok rabi
ngopo kowe ra tau ngerteni

suwene yen pacaran
soyo angel pisahan
tibo kowe balikan si mantan
nelongso atiku nelongso

aku ra reti piye karepmu
mblenjani janji tego ninggal mlayu
trahe aku mung sepelan
tapi ati sak penake
trahe aku mung selingan
kelang susah mok tinggalkan

amsyong deh
gagal rabi maneh
gara gara kowe
katot karo liyane

amsyong deh
gagal rabi maneh
nelongso atiku
ra nyanding sliramu

amsyong deh
gagal rabi maneh
gara gara kowe
katot karo liyane

amsyong deh
gagal rabi maneh
nelongso atiku
ra nyanding sliramu

susah seneng di songgo bareng
janjimu tibo cidro
oh my love
amsyong tresnoku

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Aku Rumongso