Lirik Lagu Cunduk Mentul - NN


Lirik Lagu Cunduk Mentul - NN

Lirik NN - Cundhuk Mentul


Title : Cunduk Mentul
Artist : NN
Songwriter : S. Harsono
Album : Langgam Campursari Koplo "Anggrek Kuning"
Label : Teta Record

Lirik Cunduk Mentul


cunduk mentul kang rinenggo
sak pucuking rikmo
slendang kuning kang sumampir
ono ing pundake

ora olo
nanging malah soyo angleledo
bebasane
lir cinondro pindo widodari

ayune tan nguciwani
ayu nimas putri sukowati
gandes luwes
tuhu siro putri kang utami

duh kusumo
siro nimas pepujaning ati
yen kadulu
rino wengi aku ra biso lali

===INTRO===

cunduk mentul kang rinenggo
sak pucuking rikmo
slendang kuning kang sumampir
ono ing pundake

ora olo
nanging malah soyo angleledo
bebasane
lir cinondro pindo widodari

ayune tan nguciwani
ayu nimas putri sukowati
gandes luwes
tuhu siro putri kang utami

duh kusumo
siro nimas pepujaning ati
yen kadulu
rino wengi aku ra biso lali

Baca Juga : Lirik Lagu Lina - Ali Ali Putih