Lirik Lagu Anggrek Kuning - Ririk


Lirik Lagu Anggrek Kuning - Ririk

Lirik Ririk - Anggrek Kuneng


Title : Anggrek Kuning
Artist : Ririk
Songwriter : Anjar / Dalang Darno
Album : Langgam Campursari Koplo "Anggrek Kuning"
Label : Teta Record

Lirik Anggrek Kuning


yen eling marang janjine
sawetoro ora nate nyanding
minongko tondo tresnane
anggrek kuning kang den paringake

pamit lungo ora suwe
nganti iki ra krungu wartane
mung kelingan mring slirane
pangrasaku semune kok ngece

peken alit sak lumrahe
mapan pinggir margi
tak suwun rino lan wengi
pangajabku ojo nganti wurung

anggrek kuning katon mekar
yen tak sawang cahyane sumunar
ambarengi paring kabar
katresnane ora bakal buyar

===INTRO===

yen eling marang janjine
sawetoro ora nate nyanding
minongko tondo tresnane
anggrek kuning kang den paringake

pamit lungo ora suwe
nganti iki ra krungu wartane
mung kelingan mring slirane
pangrasaku semune kok ngece

peken alit sak lumrahe
mapan pinggir margi
tak suwun rino lan wengi
pangajabku ojo nganti wurung

anggrek kuning katon mekar
yen tak sawang cahyane sumunar
ambarengi paring kabar
katresnane ora bakal buyar

Baca Juga : Lirik Lagu NN - Cundhuk Mentul