Lirik Happy Asmara - Sayur Asem


Title : Sayur Asem
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Koming
Album : New Release
Label : DD Star Record

Lirik Sayur Asem


tresnomu koyo sayur asem
kurang bumbu rasane ra marem
lebih penting hpne timbang kasih sayange
aku di sepelek ke ...

tresnomu koyo permen karet
janji-janjimu raono sing awet
lekas ngomong ailopyu
bareng urip matiku
kowe raiso di gugu ...

yank... melintir utekku mikir kowe
oh yank... mengsle sukmoku teko rogone
opo to kurangku ning motomu
sampek tego ninggal aku....

yank... melintir utekku mikir kowe
oh yank... mengsle sukmoku teko rogone
opo to kurangku ning motomu
sampek tego ninggal aku....

tresnomu koyo sayur asem
kurang bumbu rasane ra marem
lebih penting hpne timbang kasih sayange
aku di sepelek ke ...

yank... melintir utekku mikir kowe
oh yank... mengsle sukmoku teko rogone
opo to kurangku ning motomu
sampek tego ninggal aku....

yank... melintir utekku mikir kowe
oh yank... mengsle sukmoku teko rogone
opo to kurangku ning motomu
sampek tego ninggal aku....

yank... melintir utekku mikir kowe
oh yank... mengsle sukmoku teko rogone
opo to kurangku ning motomu
sampek tego ninggal aku....

yank... melintir utekku mikir kowe
oh yank... mengsle sukmoku teko rogone
opo to kurangku ning motomu
sampek tego ninggal aku....

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sayang 3