Lirik Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun


Title : Ojo Mung Isun
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Hidayati Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Ojo Mung Isun


ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
rumongso isun welas riko
kari sing kereken

rungo keno suoro ati
hang angen angen
wiwit gending iki kanggo
tombone kangen

ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
rumongso isun welas riko
kari sing kereken

rungo keno suoro ati
hang angen angen
wiwit gending iki kanggo
tombone kangen

sedino dino
riko raono kabare
ojo mung isun
hang duwe kangen
ojo mung isun
hang angen angen

masio ringkono
riko endi welase
ojo mung isun
hang duwe roso
ojo mung isun
hang welas nyang riko

ojo mung isun hang ngrasakaken
jerone kangen
rumongso isun welas riko
kari sing kereken

rungo keno suoro ati
hang angen angen
wiwit gending iki kanggo
tombone kangen

sedino dino
riko raono kabare
ojo mung isun
hang duwe kangen
ojo mung isun
hang angen angen

masio ringkono
riko endi welase
ojo mung isun
hang duwe roso
ojo mung isun
hang welas nyang riko

hang duwe roso
ojo mung isun
hang welas nyang riko

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Perih