Lirik Lagu Janda Baru - Intan Chacha Feat Cak Percil

Lirik Lagu Janda Baru - Intan Chacha Feat Cak Percil

Lirik Intan Chacha - Janda Baru


Title : Janda Baru
Artist : Cak Percil Feat Intan Chacha
Songwritter : S. Harsono
Album : Duta Nirwana Vol.7 "BANYUWANGI PACITAN"
Label : Milady Record

Lirik Janda Baru


deg-degan dik..dik…
deg-degan dik..dik…
deg-degan, jantungku deg-degan
nalikane aku krungu kabare
ora nyono aku ora nglegewo
opo bener sliramu uwis pisahan

tratapan mas..mas…
tratapan mas..mas…
tratapan, jantungku tratapan
ora ngiro kepanggih kalih sampeyan
tak kiro sampenyan isih bujang
alah jebulane sampeyan dudo anyaran

gethuk dik..
gethuke telo
yen wis pethuk dik..
ayo gek ndang ngopo

tuku duku mas..
neng kutho semarang
lagi ketemu
lha kok wani pegang-pegang

sabtu dik..
maleme minggu
duh wong ayu
ojo gawe gelo atiku

menyang solo mas tuku selendang biru
ojo sembrono nadyan aku janda baru

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Pedut Pasar Ngunut